Kā iekarot katru no zodiaka zīmēm?

Ja jūs gribiet iekarot vīrieti vai sievieti, tad ir lietderīgi pievērsties astroloģijai. Katrs cilvēks ir kādas zodiaka zīmes pārstāvis, tāpēc jāņem vērā zodiaka zīmes īpatnības, kas vienmēr ietekmē jebkuros apstākļos. Protams, ka īpaši svarīgi tas būs iepazīstoties ar potenciālo partneri. Zinot šos knifiņus, varēsiet vieglāk atrast kopīgu valodu un izprast partnera reakciju. Bez šaubām, jebkura saskarsme ir kā smalka māksla, kas prasa savu prasmi, pieredzi un īpašu attieksmi. Jāņem vērā, ka zinot šīs zodiaka zīmju īpatnības, tas neaizvietos cilvēka horoskopu vai abu saderības analīzi. Tas ir tikai virsējais slānis. Lai izmantotu šo informāciju jums ir jāzina tikai cilvēka dzimšanas datums, lai noteiktu viņa zodiaka zīmi.

               Kā iekarot Auna vīrieti vai sievieti

            Pirms iekarot Auna vīrieti vai sievieti jums ir jābūt skaidriem nodomiem attiecībā pret šo zīmi, jo viņi ir tieši un viņiem patīk skaidra attieksme. Auns augstu novērtēs jūsu patiesumu un intelektu, tāpēc vērsīsies pret jums ar interesi, lai varētu arī parunāt. Auniem nepatīk meli, viņi domā skaidri un rīkojas diezgan tieši. Auns ir aprēķinātājs, tāpēc šeit emocijas nebūs pirmajā vietā. Ja jūs necentīsieties vadīt Aunu, tad viņš jūs cienīs. Ļoti bieži pie Auniem vēršas pēc padoma un atbalsta, uz ko viņi diezgan ātri reaģē. Auni dievina piedzīvojumus, kompānijas un ekskursijas. Tāpēc, diez vai jūs viņu satiksiet vienatnē. Auns parasti ir tur, kur ir daudz cilvēku, vētrainas apspriedes un jauni iespaidi. Auniem ir nepieciešams viss, kas viņu spēj uzkurināt, radīt iztēli, jaunas idejas. Jo būs kāds neparastāks plāns, ko piedāvāsiet Aunam, jo ātrāk spēsiet viņu aizraut. Auns labprāt dosies uz kādu kino pirmizrādi vai teātri. Viņš vienmēr būs pielūdzēju ielenkumā, kas uz viņu skatīsies ar sajūsmu.

              Kā iekarot Aunu, kas nav aizrāvies ar paštīksmināšanos? Pret viņu vajag attiekties ar sapratni, atzīstot, ka viņš tiešām ir pievilcīgs, impozants un cienījams. Viņš augstu novērtēs godīgu spēli un uzticamu draudzību. Ja jūs piedāvāsiet Aunam apspriest pēdējos jaunumus, politiku vai mākslu, tad viņš būs tikai “par”. Tomēr nevajag viņam uzspiest savas domas, savus principus un dzīves uzskatus. Auns ir pašpārliecināts cilvēks, tāpēc no savas nostājas neatkāpsies. Viņam patīk punktuāli cilvēki, tādi paši kāds ir viņš. Viņš necieš, ja kāds kavē, tāpat arī nepieņem attaisnošanos, kāpēc nokavējāt vai vispār neatnācāt. Vīrietis – Auns visticamāk savu izredzēto uzaicinās nevis uz koncertu, bet gan uz kādu aktivitāti, kas viņu piepildīs ar azartu, tas var būt arī pasākums, kas saistīts ar sportu.

           Ja jūs nezināt kā iekarot Aunu, tad izsakiet viņam pāris komplimentus par viņa izskatu. Viņš būs laimīgs un lepns. Tuvākās attiecībās vadošo lomu labāk uzticēt Aunam, bet pašiem palikt otrajā lomā. Viņš noteikti neļaus sevi komandēt. Arī vēršoties vai uzrunājot viņu, esiet piesardzīgi un ievērojiet normas, labāk par “kungu” vai “kundzi”. Tas viņiem būs kā balzāms dvēselei.

        Daži vērtīgi padomi:

1.     Ja vēlaties uzaicināt Aunu dejot, tad nederēs klasiskā simfonija, valsis vai maigas melodijas, tās labāk uzreiz atlikt malā. Auns dievina ritmisku un aktīvu mūziku.

2.     Tusiņš jūsu mājā? Tad jau iepriekš sagatavojiet brokastis, pusdienas un vakariņas. Auns dievina paēst, bet pēc dejām viņam noteikti sagribēsies ēst, lai atjaunotu savu enerģiju un atkal mestos “cīņā”.

3.     Auns ir mērķtiecīgs un nevaldāms, tāpēc esot viņam blakus uzvedieties tālredzīgi. Apdomājiet, kas viņam varētu būt nepieciešams noteiktā brīdī, Sagatavojiet pirmās nepieciešamības lietas – dvieļus, salvetes … Īpaši, ja jūsu iemīļotā ir Auns ar smalku manikīru. Pēc kaislīgas nakts viņa labprāt noslaucīs jūsu muguru ar losjonu, kuru pirms tam saskrāpēja. Vīrietis – Auns seksā ir nepacietīgs, tāpēc viņa dāmai ieteicams jau iepriekš sagatavoties intīmai saskarsmei. Apakšveļa, gulta un vīns glāzēs… Visam ir jābūt gatavībā.

            Un tātad, kā iekarot Aunu, lai viņš ilgāk uzkavējas jūsu dzīvē? Esiet paši par sevi, dabiski, nemelojiet un neesiet šķelmīgi. Aunam patīk godīgi un impulsīvi cilvēki. Nevajag dramatizēt situāciju, bet mierīgi izbaudiet kopā būšanu ar Aunu.

                 Kā iekarot Vērsi vīrieti vai sievieti

               Sākotnēji ieteicams paskatīties kā viņš vai viņa uzvedas sabiedrībā. Parasti tādiem cilvēkiem nekad nav garlaicīgi vienatnē. Viņi neizvairās trokšņainas kompānijas, bet pret apkārtējiem attiecas ieturēti un bez emocionāliem uzliesmojumiem. Vērsis nerunās bez apstājas, bet vienmēr zinās, kur vajag paspīdēt un “ielikt” pareizo vārdu. Vērsim ir zems un patīkams tembrs, kuru nevar aizmirst. Viņā ir tas dabiskais vēsums, kas pievelk. Ja jūs kādā kompānijā vai pie galda nometīsiet šķīvi, tad viņš to pat var neievērot. Kaut arī kādam tas var likties kā nepiedodams žests un bezkaunība.

               Pirms saprast kā iekarot Vērsi, ar viņu nepieciešams iepazīties tuvāk. Viņā nav ne mazākā mājiena uz smalkumu. Viņš ir pacietīgs, līdzsvarots un mazliet vienaldzīgs pret visu notiekošo. Ja jūs vēlaties pilnīgi nodoties mierīgā un bezjēdzīgā vārdu gūzmā, tad Vērsis būs īstais atradums. Viņš reti kad uzņemsies iniciatīvu attiecību jomā. Tāpēc, ja jūs vēlēsities uzaicināt vīrieti – Vērsi uz randiņu, tad visu dariet pati, rakstiet, zvaniet un pat izvēlieties tikšanās vietu. Starp citu, Sieviete – Vērsis ir tikpat infantila attiecībā uz romantiskiem randiņiem un vilinājumiem. Tomēr, ja viņai tiešām ir iepaticies vīrietis, tad viņa var savākties piecās minūtēs un tad tiešām nepalaidīs garām savu iespēju.

               Vīrietis – Vērsis neatteiksies no pusdienām mājās. Varat būt pat pārliecinātas par 100%, ka ceļš uz viņa sirdi iet noteikti caur vēderu.  Vienīgi, neiedomājieties viņu barot ar pusfabrikātiem un cienāt ar mājas brāgu. Vērsis īpašu vērību pievērš tieši produktu kvalitātei.

                Vērsis pēc savas dabas ir ekonomisks un izvēlīgs, tāpēc viņš nemētājas ar savām finansēm. Viņam patīk dārgas lietas, kurām viņš ir gatavs atdot pienācīgu summu. Tomēr viņš netērēs naudu niekiem. Tāpēc, ja jūs neesat izšķērdīgi un zināt visam savu cenu, tad sapratīsiet kā iekarot Vērsi. Viņš pēc savas dabas ir materiālists, kas neatzīst ilūzijas un sentimentus. Ja jūs kolekcionējat senas monētas vai kādas cilts maskas, tad viņš noteikti ar interesi tās izpētīs. Kā arī paprasīs: “Cik tas maksā?” Jo būs dārgākas monētas, jo vairāk sajūsmas uzklausīsiet. Tikai necentieties samelot Vērsim, jo viņš uzreiz atpazīs melus.

             Kā iekarot Vērsi sievieti vai vīrieti, ja vēlaties pievērst viņa uzmanību ar dāvanu? Viņš dievina dārgas dāvanas un patīkamus pārsteigumus. Vienīgi tam priekšmetam, kuru vēlaties viņam dāvāt, ir jābūt unikālam un kvalitatīvam. Vēršiem patīk viss, kas ir uzticams un oriģināls. Viņš pēc dabas ir konservatīvs, tāpēc neiekritīs uz “falšu”. Ja sievietei – Vērsim jūs uzdāvināsiet fitnesa somu, tad viņa būs visu laiku jums pateicīga par tik nepieciešamu un praktisku lietu. Tiesa gan, viņa noteikti neatteiksies no gredzentiņa ar dimantiem. Tāpēc, ka šis akmens Vēršiem dod mīlestību. Savukārt vīrietis – Vērsis būs laimīgs kā bērns, ja jūs viņam uzdāvināsiet futbola bumbu, ko parakstījis Ronaldo. Tomēr, ja tādas iespējas nav, tad varat uzdāvināt vilnas džemperi. Viņš to nēsās ar sajūsmu un vienmēr pieminēs jūsu rūpes. Vērsim jūtas tiek pierādītas ar rīcību, nevis ar skaistu atzīšanos.

              Kā iekarot Dvīņu vīrieti vai sievieti?

             Dvīņiem piemīt divējāda daba. Viņi izceļas ar savu ziņkārību un tieksmi uz visu neparasto. Jo vairāk viņu dzīvē ir eksperimentu, jo labāk. Kā tad iekarot Dvīņu vīrieti vai sievieti, ja viņi nav pastāvīgi un uzticīgi attiecībās? Dvīņi var būt diezgan nežēlīgi un tieši savā attieksmē pret partneri, ja izredzētais būs zemāka statusa. Daudziem var šķist, ka Dvīņus pazīst jau daudzus gadus, jo viņš spēj pievērst sev uzmanību, patīk mētāties ar piedāvājumiem, kaut ko atcerēties un paspīdēt ar savu asprātību. Ar Dvīņiem ir jautri, smieklīgi un viegli.

            Dvīņiem patīk pārsteigumi. Tāpēc, ja jūs sievietei – Dvīnim iepriekš nebrīdināsiet par tikšanās vietu vai ceļojumu, tad viņa var priecāties. Svarīgākais būs neaprobežoties ar banālu kafijas tasi. Dvīņi parasti iekrīt ar savu ziņkārību, bet garlaicība un vienveidība viņus garlaiko.

             Ja jūs vēlaties zināt kā iekarot vīrieti -Dvīni, tad vajag būt enerģiskai un iniciatīvas pilnai. Nav vērts viņam demonstrēt savas jūtas, jo viņu vilina noslēpumainība. Dvīnis ir jātur uz “grauda”, “āķa’”, uz robežas … fantāzijas un intrigas, ja vēlaties. Patiesībā, jo vairāk jūsu attiecībās būs noslēpumainības, jo labāk tas būs attiecībām. Jūs varat veicināt viņa iztēli ar dažādiem veidiem, kā arī pasaukt uz kādu kompāniju, kur piedalās zvaigznes no šov biznesa utml.  Dvīnis būs sajūsmā no tādas elitāras sabiedrības. Vakarā varat uzvilkt priekš viņa Fejas tērpu vai Zaķenītes tērpu. Šādu maskēšanos viņš nekad neaizmirsīs.

            Pats svarīgākais, kas jāņem vērā, ka Dvīnis ir augsti intelektuāla personība. Tāpēc ar viņu var pavadīt laiku muzejā, izstādē, un paklausīties operu. Ja tas ir pirmais randiņš, tad labāk neizvēlēties pastaigu pa parku, aiziet uz bāru vai kino, jo tas būs pārāk paredzami un neinteresanti priekš viņa. Labāk aiziet uz hokeju, pabraukāties ar riteni vai dziedāt karaoki. Tieši šādās neparastās vietās viņš atvērsies visā savā daiļumā.

             Dvīnim vairāk patīk runāt nekā klausīties. Tāpēc, ja uzsāksiet ar viņu sarunu, tad esiet gatavi uzzināt visu, gan arī to, kāpēc cilvēki nelido kā putni. Mācieties klausīties katrā viņa vārdā, tad viņš būs jūsu. Nav vērts kaut ko plānot attiecībā uz Dvīni, jo viņi ir neparedzami. Ja esat ieplānojusi atpūtu dabā, tad drošības labad nopērciet arī teātra biļeti. Nekad nevar zināt, kāds būs Dvīņu noskaņojums. Protams, ka vēlams, lai sakristu jūsu intereses, tā jau būs idille. Kā iekarot Dvīni, kurš dievina savu ģimeni? Ar viņu ir jāuztur sakari, kā arī bieži jāinteresējas par viņa vecmāmiņas veselību un jāšķirsta ģimenes fotoalbums.

             Dvīnis spēj darīt vairākus darbus vienlaikus. Pat lūgt roku un lasīt žurnālu vienlaikus! Viņiem var nepatikt runāt par politiku, kara stāvokli un reliģiju. Viņš ir liberāls, jo viņam jābūt pārliecinātam par visiem 100% par to, ko viņš runā. To pašu viņš tiecas saskatīt arī citos. Tāpēc, ja vēlaties iekarot Dvīni vīrieti vai sievieti, tad izvēlaties vieglas sarunu tēmas.

             Kā iekarot vīrieti vai sievieti Vēzi?

            Ja vēlaties iekarot Vēzi vīrieti vai sievieti, tad no sākuma ieteicams paprasīt viņam kādu gudru padomu. Vēži prot līdzi just un jūtīgi attiecas pret svešiniekiem. Vēl viens drošs veids kā piesaistīt Vēža uzmanību ir pajautāt: “Vai mēs kādreiz ar jums neesam tikušies?” Vēzim ir lieliska atmiņa uz sejām, vārdiem un rīcību. Tāpēc noteikti kļūs ieinteresēts. Viņš dievina runāt par bērniem, labdarību un tiem, kuriem sniedzis savu palīdzību. Sieviete Vēzis ar kaut ko atgādina pat māti Terēzi, kas visus tiecas aizsargāt un mīlēt līdz dvēseles dziļumiem. Tādas tēmas kā politika, pedagoģija, psiholoģija un medicīna arī ir labs iemesls lai sadraudzētos ar Vēzi.

             Vīrietis – Vēzis ir lielisks tēvs un saprotošs vadītājs. Tāpēc pie viņa var atnākt ar jebkuru “sasāpējušu” problēmu – viņš jūs uzklausīs un palīdzēs. Viņš pret saviem darbiniekiem attiecas kā tēvs. Kā iekarot Vēzi jau pirmajā randiņā? Viņu var uzaicināt uz kādu kultūras pasākumu, teātri, kino vai izstādi. Starp citu, derēs arī klasiskās vai mūsdienu mūzikas koncerts. Vēzis pēc dabas ir sentimentāls un poētisks, tāpēc viss skaistais un harmoniskais nav viņam svešs. Vakariņas sveču gaismā, maigas melodijas un jauks restorāns jūras krastā – viss tik romantiski. Vēzim patīk braukāties ar katamarānu, peldēt zem burām un vienkārši sauļoties pludmalē. Var arī nūdistu pludmalē. Ūdens ir viņa stihija, pret kuru viņš nespēj pretoties. Ja vēl kāds Vēzim izteiks komplimentus par viņa slaido augumu, tad viņš visu dienu atradīsies to ietekmē.

            Kā iekarot Vēzi ar dāvanām? Tā var būt dāvana skaistam mājas interjeram. Tie var būt paklājiņi, galdauti un trauku komplekts no Renesanses laikiem. Starp citu, uz angļu tējas paciņas, kura arī derēs dāvanā, varat uzrakstīt savus iniciāļus un sirsnīgus novēlējumus. Viņš dievina vākt sudraba lietas, miniatūrus zilonīšus un darinātas salvetes. Visvairāk Vēzis mīl savu ģimeni. Liekas, ka tas ir normāli, bet viņš dievina mammu, tēti, vecmāmiņu un māsīcu vai brālēnu ar fantastisku un “nenormālu mīlestību”. Tāpēc jums pret viņa ģimeni ir jāattiecas ar vislielāko cieņu un godu.

            Vēža klātbūtnē nedrīkst runāt par bijušajiem mīlas romāniem. Tas viņus nemaz neinteresē un var pat izraisīt nepatiku. Ja vēlaties uzzināt kā iekarot Vēzi, tad biežāk jūsmojiet par viņu. Tikai no visas sirds, bez lišķības un ironijas. Vēzis izceļas ar savu uzmanīgumu attiecībā pret citiem, tāpēc ar nepacietību gaida to pašu no citiem. Ja sieviete – Vēzis ir atnākusi uz randiņu jaunās kurpēs vai jaunu frizūru, tad noteikti izsakiet cik viņa labi izskatās. Savādāk viņa apvainosies un uz ilgu laiku noslēgsies sevī. Vīrietis – Vēzis ir nopircis sev stilīgus džinsus, bet viņa pavadone to pat ir noignorējusi un piebildusi, ka šie džinsi padara viņu resnu? Priekš Vēža nekas nav briesmīgāks par šādu situāciju.

            Ja jūs esat saslimuši un nevarat aiziet uz tikšanos ar punktuālu un atbildīgu Vēzi, tad labāk pastāstīt visu patiesību. Viņš atskries, atlidos un atvedīs jums vislabākās zāles pasaulē, izrādīs lielas rūpes un pats personīgi dzirdīs ar tēju no karotītes. Vēzis ir uzticams un stabils draugs, kā arī īpašs un atklāts dzīves partneris. Viņš var pieķerties cilvēkam uz visu mūžu, no kā pats vēlāk var ciest. Ko lai dara, ja viņš mīl ar visu sirdi un dvēseli? Jo agrāk sapratīsiet kā iekarot Vēzi vīrieti vai sievieti, jo vieglāk būs ar viņu saskarsmē. Īpaši, ja jūs nebaidāties parādīt savas patiesās jūtas. Viņam ir privātīpašnieka tieksmes, bet neskatoties uz to, viņu var izmantot labiem mērķiem. Vēža aizgādnis ir Mēness, kas padara viņa dabu noslēpumainu un netveramu.

              Kā iekarot Lauvu vīrieti vai sievieti?

             Ja jūs pastāvīgi jūsmosiet un lielīsiet šo cilvēku, tad sapratīsiet, cik viegli to ir izdarīt ar Lauvu vīrieti vai sievieti. Izejot sabiedrībā vai atrodoties kompānijā, Lauva sevi uzskata par visskaistāko, gudrāko un ietekmīgāko. Pat necentieties strīdēties ar viņu par šo tēmu. Tik un tā viņa paliks pie sava. Labāk pieņemt tādu Lauvas uzvedības taktiku un piekrist viņu viedoklim. Jo vairāk veltīsiet viņām uzmanību un glaimus, jo viņa smaids kļūs apmierinātāks un lepnāka stāja. Lauva ir varens un majestātisks! Iečukstiet viņam austiņā vai labāk izkliedziet, lai visi dzird: “Neviens nav līdzīgs Tev, mans varoni!”

              Starp citu, Lauva nemaz pārāk neuztraucas vai jūs viņam glaimojat vai patiesi sajūsmināties. Svarīgākais, lai viņš redz jūsu vērsto acu skatienu uz viņu un neslēpjat viņa goda atzinību. Lauvai vienmēr ir jābūt centrā – ģimenē, ofisā, pilsētas laukumā un Visumā. Pirms iekarot Lauvu, pārliecinieties vai tiešām esat gatavi iet uz tādiem upuriem un kļūt tikai par majestātiskās Lauvas ēnu. Jūsu dzīve būs pilnībā atkarīga no viņa, kuru jūs nosauksiet par savu Pavēlnieku. Lauva, pateicoties tādai attieksmei, jūs apbalvos ar mīlestību un cieņu.

             Viņš jau tāpat zina, ka ir gana labs un nav apdalīts ar intelektu. Tomēr tas netraucēs jums lieku reizi to apliecināt. Ja kāds tam nepiekrīt, tad diez vai sapratīsiet kā iekarot Lauvu. Viņš nemaz nav tāds ideāls, bet to nekad neatzīs. Viņa domas ir vispareizākās, bet rīcība ir viscēlākā. Vismaz viņš tā uzskata kopš savas dzimšanas. Vienīgais, uz ko Lauva var “uzķerties”, ir laba humora izjūta. Ja viņa pompozitāti un iedomību nolīdzināt ar jokiem un vieglu ironiju, tad viņš pat neievēros kā nokļuvis jūsu tīklos. Viņš dievina uzjautrināties un pasmieties par sevi. Bet citiem tādu “greznību” neatļauj.

               Lauva ārēji ir graciozs un ietekmīgs, tāpēc viņu ir diezgan viegli sajaukt ar kādu populāru filmas varoni vai Holivudas aktieri. Viņš dievina literatūru, aktiera mākslu un mākslu, tāpēc cenšas nepalaist garām pirmizrādes, izstādes un teatrālus uzvedumus. Lauvai elitāri vakari ir kā dzimtās mājas, kur viņš vienmēr tiecas būt uzmanības centrā. Pēc dabas viņš ir diezgan dāsns un līdzjūtīgs cilvēks. Pirms iekarot Lauvu vīrieti vai sievieti, tas ir jāzina. Viņš var iedot diezgan lielu naudas summu labdarībai, organizēt koncertu maznodrošinātām ģimenēm un ziedot naudu slimam bērnam.

              Tomēr Lauvu nevar nosaukt par izšķērdīgu. Ja vīrietis – Lauva tiekas ar savu sirds Dāmu, tad viņa var pat savu naudu neņemt no maciņa ne restorānā, ne supermārketā. Viņš pats par visu samaksās. No viņa līdzgaitnieces tiek prasīts diezgan maz – rīkot par godu viņam svinīgas vakariņas un lielīt savu draugu priekšā. Sieviete – Lauva dievina ekstravagantus, dāsnus un turīgus pielūdzējus. Pat nedomājiet iekarot Lauvu, ja jums ir senas markas auto vai kabatā tikai piecītis. Sieviete – Lauva dievina visu dārgo, grezno un moderno.

              Ja runājam par dāvanām, tad tām jābūt kā minimums ūdeļādas mētelim, bet kā maksimums – sarkans mersedess. Gredzens? Nu bet protams, ar rubīniem, kas ir Lauvas talismans! Ja attiecības ir nonākušas jau līdz guļamistabai, tad tai ir jābūt karaliskai ložai. Lauvas – vīrietim izredzētajai jābūt ģērbtai mežģīņu apakšveļā un ar kaislīgu skatienu. Ja izvēlaties numuriņu viesnīcā, tad tikai luksus klases numuriņš. Viņš dod priekšroku skaistām dekorācijām, gan dzīvē, gan intīmajā tuvībā. Vispār, ja jūs apmierina visi “spēles” noteikumi, tad ne no kā nav jābaidās, un galvenais – nedariet muļķības.

                Kā iekarot Jaunavu vīrieti vai sievieti?

             Sieviete – Jaunava dievina mieru, komfortu un izsmalcinātību. Viņa pati par sevi ir ļoti šarmanta. Viņu ir ļoti grūti izvest no pacietības, jo prātīgums un praktiskums neļauj to izdarīt. Jaunava slēpj savas emocijas, tāpat kā savas jūtas. Viņai patīk personības ar labu humora izjūtu, kuriem ir dažādi talanti un skaidri mērķi. Protams, ka ne jau visiem piemīt talanti, bet tas netraucē jums daudz lasīt, uzzināt jaunumus un būt lietas kursā par visu notiekošo, kā to dara Jaunava. Ja jums piemīt skaistuma izjūta un laba gaume, tad jūs jau būsiet tuvs draugs un domubiedrs Jaunavai. Viņa nespēj iedomāties dzīvi bez mākslas un teātra. Viņu sajūsmina mūzika, bet dzeja ļauj “atslēgties” no skarbās realitātes.

              Uzaiciniet Jaunavu uz teātri, bet iepriekš vajadzētu uzzināt kritiķu viedokli par šo uzvedumu. Tad jums noteikti būs par ko parunāt pēc izrādes. Viņai patīk asprātīgi un daudzpusīgi attīstītas personības, ar kurām nav garlaicīgi, un arī interesanti parunāt par dažādām tēmām. Ja esat gatavs uz kaut ko tādu, tad zināt kā iekarot Jaunavu. Savam darbam Jaunava velta visvairāk laika, jo ļoti labi saprot, kas tas viņu “baro” un dod iespējas realizēt savus mērķus. Kā jūs domājat, kas sēž ofisā, krāmējoties ar papīriem? Protams, ka Jaunava. Darba vietā viņai ir pilnīga kārtība, tāpat kā mājās.

             Ja pie jums ir atnākusi ciemos sieviete – Jaunava, tad viņa neaizies prom, kamēr nenomazgās visus traukus, nesavāks izmētātās mantas un neizmetīs izsmēķus no pelnu trauka. Starp citu, Jaunava var sākt visu kārtot, kamēr vēl visi uzjautrinās, svin un ēd. Jaunavai patīk apspriest tēmas par kaut ko neparastu, tāpēc banālas tēmas par laika apstākļiem un modes lietām viņu pat neieinteresēs. Vulgaritāte un rupjas anekdotes viņu neiedvesmo. Pirms iekarot Jaunavu, kārtīgi pārdomājiet kā jūs uzvedīsities atrodoties vienatnē ar viņu un sabiedrībā. Pārāk brīva attieksme, uzruna, asi izteicieni un nepieklājīga uzvedība nav priekš viņas. Jo kulturālāks un smalkāks jūs būsiet, jo jums ir vairāk iespēju iegūt viņas uzmanību.

             Kafejnīca, lēts bārs vai lēta dzertuve Jaunavai noteikti nepatiks. Īpaši, ja jūs tur viņu uzaicināsiet pirmajā randiņā. Priekš kam tērēt naudu, kas nedod ne gandarījumu, ne “garīgo” ēdienu. Jaunava ir praktiska un racionāla personība, tāpēc viņa prot krāt un pareizi noguldīt finanses.

            Kādu dāvanu uzdāvināt Jaunavai? Viņas mīļākās grupas disku, grāmatu vai foto albumu, vai somiņu no dabīgās ādas. Jaunavai patīk noderīgas un praktiskas lietas, “gudras” dāvanas. Jaunava neģērbjas spilgti, viņa dod priekšroku klasikai un atturīgiem toņiem. Šalles, bikses, krekli, taisni svārki un visu, kas nepievērsīs pārāk lielu uzmanību un arī neatgrūdīs. Sieviete – Jaunava dievina parfimēriju ar svaiguma un citrusu aromātu.

             Jūsu statuss un maciņa saturs Jaunavai nav prioritāte. Tikai, ja jūs tiecaties uz ko vairāk un pastāvīgi mācaties, virzāties uz priekšu. Jaunavai patīk cilvēki, kurus ir par ko cienīt. Viņai ir jābūt interesanti ar jums, nevis jāmokās attiecībās. Vīrietis – Jaunava labprāt apmeklē izstādes, kur tiek demonstrēta jaunākā tehnika un datori. Tāpēc, ja gribat iekarot Jaunavu, tad dodieties uz šādu izstādi kopā. Sieviete – Jaunava mīl visu, kas ir ērts un oriģināls. Ja aizvedīsiet viņu uz sadzīves tehnikas veikalu, tad viņa ar sajūsmu pētīs virtuves kombainu un veļas mašīnu. Ticiet, ka pēc tādas ekskursijas Jaunava nespēs atturēties no palikšanas kopā uz nakti. Ceļš uz sievietes sirdi atkarīgs no tā, cik ātri jūs uzminēsiet viņas vēlmes.

              Kā iekarot Svaru vīrieti vai sievieti?

              Pirms iekarot Svaru vīrieti vai sievieti, jums nepieciešams iepazīt viņus tuvāk. Pirmkārt, viņiem patīk uztvert sajūsminātus skatienus jo vairāk, jo labāk. Otrkārt, neaizmirstiet par komplimentiem un lielīšanas odu. Tikai šos abus punktus jāizpilda patiesi, jo Svari ļoti ātri “atkodīs” glaimus. Svariem patīk viss oriģinālais un nestandarta, tāpēc pelēkā ikdienā viņi var norakt savus talantus un dabisko asprātību. Vīrieši – Svari atmaigst apmierinātā smaidā, ja jūs akcentēsiet viņa sportisko augumu. Sieviete – Svari par savu labāko īpašību uzskata intelektu, tāpēc pasakiet viņai cik viņa ir gudra un apķērīga.

               Svariem patīk strīdēties, tāpēc ar viņiem nebūs garlaicīgi. Pat, ja jūs jūtat, ka jums nav taisnība, tik un tā pierādiet savu. Svariem svarīgākais ir process, bet patiesība, kā likums slēpjas vainā. Sarunā jābūt aktuālām tēmām un izzinošām, kas arī jums spēs palīdzēt kā iekarot Svarus. Starp citu, Svari ir tie, kas spēj arī uzmanīgi klausīties savā sarunu biedrā. Viņi burtiski uzsūc sevī informāciju kā sūklis. Šī lieliskā īpašība palīdz viņiem atrisināt konfliktus un rast kompromisu. Svariem parasti ir daudz draugu, paziņu un pat maz pazīstami cilvēki tiecas padalīties ar viņiem savās problēmās.

                 Visbiežāk Svari nostājas to pusē, kas ir vājāki un maz aizsargāti. Viņiem patīk cilvēki, kurus sauc par “neveiksminiekiem”. Tāpēc, pirms iekarot Svarus, izanalizējiet savu dzīvi – vai tā ir veiksmīga vai nē? Protams, ka tas nespēs neko mainīt saknē, bet Svari viennozīmīgi pievērsīs jums uzmanību, ja jums ir nepieciešams atbalsts vai palīdzība. Kaut arī paši viņi tiecas uz labāko “kumosu”, prestižu darbu un laimīgu laulības dzīvi. Ja viņi pārāk neieciklētos uz sevi, tad Svari spētu arī aizlidot kosmosā.

                Svariem patīk viss skaistais, dārgais un greznais. Tāpēc, ja nolemsiet viņu apdāvināt, tad neskopojieties uz atbilstošām un greznām lietām. Tās var būt sudraba deserta karotes, zelta kaklarota, izsmalcināts franču vīns, Bohēmijas stikls un kažoks no šinšillas. Tagad jūs noteikti sapratāt kā iekarot Svaru sievieti vai vīrieti. Pirmajam randiņam izvēlieties visrespektablāko restorānu, komfortablāko viesnīcu, mākslas galeriju, koncertu un galvu reibinošu šovu, kur doties divatā. Par cenām pat nav jādomā, jo tas nebūs ētiski. Svarīgākais, lai Svari saprastu, ka jums, tāpat kā viņiem piemīt smalka gaume un ir tieksme uz skaisto.

                  Kā iekarot Skorpiona vīrieti vai sievieti?

                Skorpions ir gana neparedzams. No dabas šie cilvēki ir uzmanīgi, noslēpumaini un briesmīgi temperamentīgi.  Starp citu vārds “briesmīgi” attiecas pa tiešo uz viņiem. Ja Skorpionu apvainosiet, tad viņš atriebsies. Pirms iekarot Skorpiona vīrieti vai sievieti, labāk simts reizes apdomājiet vai ir vērts? Ja spēsiet atrast atslēgu uz viņa sirdi, tad ir iespēja nodibināt ciešu draudzību un mūžīgu mīlestību. Kā jārīkojas, lai apburtu Skorpionu? Pirmkārt, pret viņu jāattiecas ir nopietni. Skorpions pēc dabas ir lepns un neatkarīgs tips, kuram patīk komplimenti. Asas piezīmes un augstprātību viņš necieš, jo intuitīvi jūt melus.

            Skorpions spēj nolasīt svešas domas. Tas pat kļūs patiesi ticams, kad ieskatīsieties viņam acīs. Ja būsiet dāsni savos komplimentos sievietei – Skorpionam, kā arī ievērosiet cik viņa ir gudra un ekstravaganta, tad viņa izkusīs. Kaut arī viņu nevar nosaukt par aukstu. Ir vēl viens paņēmiens kā iekarot Skorpionu. Ja viņš joko, tad vismaz pacentieties izrādīt apstiprinošu smaidu savā sejā. Jo viņš pateica kaut ko smieklīgu. Skorpions necieš kritiku, tāpēc biežāk atzīmējiet viņa labās īpašības.

               Ja teātra apmeklējuma, brauciena ārpus pilsētas un draugu tusiņa vietā jūs piedāvāsiet Skorpionam palikt mājās, tad viņš būs ļoti laimīgs. Ieslēdziet mīļākās dziesmas, filmu un pasēdiet apķērušies pie kamīna. Tagad jums ir skaidrs, kā iekarot Skorpionu neizejot no mājas? Protams, ka viņš nav nekāds mājās sēdētājs un garlaicīgs tips. Vienkārši uzskata, ka nekas nav labāks par mājas komfortu. Starp citu, Skorpionam patīk, kad viņam prasa padomu. Bet necentieties viņam likt darīt to, ko viņš necieš. Vēl viens svarīgs moments: “Skorpions zina visu uz pasaules!” Ņemiet vērā, ka viņam tas jādzird no jums 24 stundas diennaktī.

            Skorpionam – vīrietim patīk emocionālas un temperamentīgas sievietes. Viņas saskan ar viņa noskaņojumu un pasaules redzējumu. Sieviete – Skorpions ir īsta privātīpašniece, tāpēc labāk nevajag provocēt viņas greizsirdību. Kā iekarot Skorpionu, ja viņam nav viegls raksturs? Jāpiekrīt visām viņa iecerēm, nedrīkst kritizēt viņa idejas un … Ja jūs esat viņa izredzētā, tad nebaidieties apģērbties spilgti un izaicinoši. Vēlams atnākt uz randiņu kleitā ar dziļu dekoltē vai caurspīdīgā blūzītē. Tikai ņemiet vērā, ka Skorpions neatzīst koķetēriju.

             Kā var iekarot ar dāvanām? Gan Skorpiona vīrietim, gan sievietei patīk oriģinālas un eksotiskas lietas. Tas var būt amulets no Meksikas, kaklarota no Paragvajas vai afrikāņu cilts vadoņa nazis. Skorpions dievina rotaslietas, tetovējumus un visu, kas izceļ viņa individualitāti. Starp citu, Skorpions arī no apģērba neatteiksies, bet tam jābūt kaut kam pārdrošam, pievilcīgam un košā krāsā. Sievietei – Skorpionam var uzdāvināt gredzentiņu ar topāzu, kas viņai nesīs veiksmi.

               Ja vēlaties zināt kā iekarot Skorpionu, tad aizvediet viņu uz restorānu, kur pasniedz jūras produktus. Viņš dievina krabjus, omārus, krevetes un pat jūras ežus. Starp citu, ja jūs domājat, ka Skorpionam nepiemīt romantika un sentiments, tad jūs dziļi maldaties. Ja viņš patiesi būs ar jums aizrāvies, tad darīs visu, lai jūs viņā iemīlētos. Kas attiecas uz seksuālo pusi, tad Skorpions ir viena no kaislīgākajām un jūtīgākajām zīmēm. Viņam nemaz nav svarīgi, kur notiks intīmā tuvība – šikā gultā, auto vai meža norā.

              Kā iekarot Strēlnieku vīrieti vai sievieti?

            Lai saprastu kā iekarot Strēlnieku vīrieti vai sievieti, tad ir jāiepazīst visi viņu dabas smalkumi. Visvairāk viņiem patīk runāt, nevis klausīties, tāpēc esiet jau iepriekš tam gatavi. Varat izdomāt jautājumus un pēc tam ilgi klausīties Strēlnieka stāstījumā. Viņam ir viss kārtībā ar intelektu un apķērību. Tāpēc neaizmirstiet sarunas laikā viņam dot mājienu par viņa lieliskajiem talantiem. Strēlniekam ir lieliska humora izjūta un ass prāts, tāpēc viņš neuzturēs kontaktus ar muļķiem un nevīžām.

           Ja jūs izrādīsiet patiesu interesi par to, ko viņš runā un dara, tad jums nebūs problēmu saskarsmē ar viņu. Viņam patīk jokot, smieties un izklaidēties pat vēl vairāk, nekā lasīt notācijas un rīkoties pēc noteiktiem likumiem. Kā iekarot Strēlnieku, kas savus plānus mēdz mainīt ar mežonīgu ātrumu? Tad jums jābūt ar viņu uz viena viļņa, tas ir arī viss. Parunājiet ar viņu par dzīvniekiem, jo Strēlnieks mīl suņus un zirgus pat vairāk nekā cilvēkus. Strēlnieks mīl brīvību un viņš ir optimists, tāpēc nesēž uz vietas, viņš nespēj iedomāties savu dzīvi bez ceļojumiem. Ja jūs jebkurā brīdī būsiet gatavi doties ar viņu ceļojumā vai uzrāpties kāda kalna virsotnē, tad varat droši rēķināties ar viņa ciešo draudzību.

             Kā iekarot Strēlnieku pirmajā randiņā? Vēlams neaicināt uz garlaicīgu kafejnīcu, eksotisku restorānu vai pie sevis mājās. Var doties piknikā, pamaigoties kaili pludmalē vai doties izjādē ar zirgiem. Strēlniekus piesaista viss neparastais un eksperimentālais. Tāpēc nebaidieties piedāvāt kaut ko ārkārtēju. Vienīgi nepārcentieties, lai neciestu ne fiziski, ne morāli. Strēlnieki pēc savas dabas ir spēcīgi un pacietīgi, tāpēc viņus panākt ir grūti. Attiecībā uz seksu varat nesatraukties, jo Strēlnieks var mierīgi runāt par šo tēmu, kā arī izbaudīt intīmu brīdi visneparedzamākā un riskantā vietā.

           Pēc rakstura Strēlnieks nav tas, kas apvainojas, bet pret kritiku attiecas ar savu ironijas daļu. Pirms iekarot Strēlnieku, uzziniet kas viņu visvairāk interesē dzīvē? Viņš dievina mūziku, komēdiju filmas un klasiskās dejas. Ja jūs uzaicināsiet Strēlnieku uz rokgrupas koncertu, tad viņš būs sajūsmā. Jo tur var ne tikai klausīties mūziku, bet arī padejot. Strēlniekam ir vajadzīga kustība. Vēl der atcerēties, ka Strēlniekam nepatīk pārāk trokšņainas kompānijas. Liekas dīvaini, jo it kā Strēlnieks ir ļoti sabiedrisks un komunikabls. Viņam ir draugi, bet tikai tik, kurus viņš uzskata par uzticīgiem. Viņš prot patiesi rūpēties un aizsargāt tos, kas viņam ir dārgi. Tomēr lieku kņadu un lielu pūli viņš apies ar līkumu.

            Kā iekarot Strēlnieku vīrieti vai sievieti ar dāvanām? Protams, ka viņš dievina dāvanas. Tikai tām jābūt praktiskām, noderīgām un kvalitatīvām. Piemēram, uzdāviniet Strēlniekam boksera cimdus, siltu džemperi, stilīgu naģeni vai mugursomu. Tas viss viņam noderēs. Atcerieties, ka Strēlnieks ir vienmēr ceļā. Tas nozīmē, ka viņam noderēs termoss, botes un guļammaiss. Necentieties viņam nopirkt kaut ko ārkārtēju. Jo būs vienkāršāka dāvana, jo tā būs pievilcīgāka. Strēlniekam ir svarīga uzmanība, nevis dāvanas vērtība.

             Kā iekarot Mežāzi vīrieti vai sievieti?

            Pirms iekarot Mežāzi vīrieti vai sievieti ir jāzina, ka viņš mīl darbu un viņš ir nopietns. Viņam visam dzīvē ir nozīme: karjerai, naudai un ģimenei. Starp citu, ģimeni viņš tiecas dibināt tikai nobriedušā vecumā. Mežāzim patīk sasniegumi, būt par līderi, tāpēc viņš neatteiksies iet uz bibliotēku, lai neietu uz kafejnīcu. Viņš ir gudrs, izglītots un stabils tips, kas vēlas palīdzēt cilvēkiem, piedalīties labdarības pasākumos un būt maksimāli noderīgam apkārtējiem. Ja jūs arī esat tāda vai tāds, tad spēsiet ātri atrast kopīgu valodu.

             Mežāzis nespēj nosēdēt dienu neko nedarot, tāpat arī bez grāmatas, datora vai ziņām televizorā. Kā iekarot Mežāzi, kas redz un jūt cilvēku no attāluma? Viņš uzreiz nosaka vai cilvēks ir patiess ar viņu, vai nav kādas viltības. Viņš necieš glaimus, melus un atklātu augstprātību. Pat pret mīlestību Mežāzis attiecas ar piesardzību un aizdomīgumu. Tāpēc necentieties jau pirmajā randiņā dziedāt mīlas dziesmas un atzīties savās jūtās. Viņš tik un tā neticēs jūsu mīlas uzplūdiem. Mežāzis lieliski saprot, ka stabilām attiecībām vajag laiku, bet patiesām jūtām ir jābūt pierādījumiem.

             Ar Mežāzi var labi parunāties par dažādām tēmām no politikas līdz kosmosam. Viņš aktīvi interesējas par mūziku, mākslu un literatūru, kas palīdzēs jums saprast kā iekarot Mežāzi. Pirms sarunas ar viņu labāk ir sagatavoties, lai neradītu priekšstatu, ka esat nezinošs un neizglītots cilvēks. Vēl viens svarīgs moments – Mežāzis necieš tos, kas izliekas un tēlo svešu lomu. Esiet ar viņu dabiski un atklāti, tad viņš jūs pieņems. Jums ir jāievēro viens noteikums: Mežāzis ir zinātņu doktors, bet jūs tikai aspirants. Lai viņš izrāda savu gudrību.

             Nerēķinieties ar to, ka jūsu pirmais randiņš ar Mežāzi būs pilns romantikas un ļoti satraucošs. Vispār, viņš vairāk klusē un cenšas uzminēt jūsu vēlmes. Ar humoru viņam nav viss kārtībā, tāpēc esiet uzmanīgi ar anekdotēm un jokiem. Ja sāksiet sarunu par nopietnu tēmu, tad Mežāzis uzreiz atdzīvosies. Ar to viņš arī sapratīs, ka jūs interesē finanses, politika un krīze pasaulē. Tas jau būs solis uz labām attiecībām.

            Ar kādām dāvanām iekarot Mežāzi? Pirmkārt, Mežāzis dievina kolekcionēt senus priekšmetus. Protams, ka arī dārglietas viņu priecēs. Sieviete- Mežāzis būs sajūsmā, ja jūs uzdāvināsiet viņai 17.gadsimta itāļu juveliera kaklarotu. Jo šodien viņa to varēs nēsāt uz savas grāmatas prezentāciju, bet pēc pāris gadiem izdevīgi pārdot. Mežāzis ir tālredzīgs un merkantils cilvēks. Vīrietis – Mežāzis būs laimīgs, ja saņems dāvanā stilīgas aproču pogas, grāmatu vai nezināma autora sienas gleznu. Iespējams, ka jau rītā šis mākslinieks kļūs par pasaules slavenību.

             Pirms iekarot Mežāzi vīrieti vai sievieti jums jāzina, ka viņš dievina un ciena savu ģimeni. Tāpēc, ja jūs nolēmāt uzaicināt Mežāzi uz teātri, tad nepažēlojiet arī vēl vienu biļeti priekš viņa māmiņas. Kas attiecas uz pusdienām restorānā, tad arī tur nav vērts taupīt. Mežāzis dievina baudīt kaut ko dārgu, izsmalcinātu un jaunu. Ja jūs trāpīsiet ar ēdienu, tad viņš jau būs apburts un apmierināts. Kur jūs gatavojaties izbaudīt pirmo nakti? Tikai ne lētā viesnīcā. Mežāzis dod priekšroku augstākai klasei, tāpēc sekss vārtu rūmē viņu neiedvesmos uz tālākām attiecībām.

             Kā iekarot Ūdensvīru vīrieti vai sievieti?

              Ja jums patīk mūzika, tusiņi, tūristu pārgājieni un koncerti, tad jau zināsiet kā viņus iekarot. Viņš tik tiešām ir visur esošs, tāpēc viņu var sastapt gandrīz pasaules malā. Starp citu, Ūdensvīrs interesējas par reliģiju un var būt arī ticīgs cilvēks. Ūdensvīrs nespēj dzīvot bez cilvēku sabiedrības. Ja jūs atrodaties lielā kompānijā, tad jūs diezgan ātri atpazīsiet tur Ūdensvīru. Viņš ir burtiski kā magnēts, kas pievelk sev apkārtējo skatienus. Apburošs, savdabīgs un runājošs cilvēks, ar kuru var parunāt par jebkuru tēmu.

            Ūdensvīrs nesāks uzturēt sarunu, ja tā būs tukša. Viņu interesē kaut kas liels un tiešām aizraujošs. Kā iekarot Ūdensvīru, ja pēc dabas viņš pārāk sabiedrisks un salasījies cilvēks? Ņemiet vērā, ka pats svarīgākais būs jūsu iniciatīva. Ūdensvīrs pēc sava rakstura ir nedaudz infantils un nesteidzīgs. Diez vai viņš spers pirmo soli un uzlūgs jūs uz randiņu. Tāpēc, ja jūs spersiet pirmo soli un piedāvāsiet satikties vai sazvanīties, tad viņš novērtēs jūsu uzstājību, jo viņam pašam pietrūkst drosmes uz kaut ko tādu.

              Kur tad labāk satikties ar Ūdensvīru? Viņu var uzaicināt uz kino, teātra pirmizrādi vai zinātnisku lekciju par kosmosu. Vispār, uz visu, kas nodarbina prātu, piesaista viņu. Viņam patīk māksla, krust vārdu mīklas un politiskās debates. Viņš ir diezgan apķērīgs, kuram piemīt laba humora izjūta un veselīga ironija. Starp citu, ja jūs piedāvāsiet aiziet uz templi vai pamestu baznīcu ciema malā, tad viņš tikai piekritīs. Nākošā reizē varat kopā aiziet uz tirgu vai pastaigāties pa lielveikalu, pavizināties karuseļos. Ņemiet vērā, ka viņiem patīk viss oriģinālais, nekā garlaicīga pasēdēšana uz soliņa.

              Pirms iekarot Ūdensvīru vīrieti vai sievieti, padomājiet, ko viņam var uzdāvināt. Viņš dievina saņemt dāvanas un pats svarīgākais neaizmirsīs par tām pateikties. Jo būs neparastāka dāvana, jo tas būs labāk. Vīrietim var uzdāvināt dambreti, loto, domino, šahu … Pat Afrodītes koka statueti. Sievietei Ūdensvīram patīk smaržas, bižutērija un kosmētika. Viss ļoti vienkāršs un vajadzīgs. Ūdensvīrs novērtē  derīgas un praktiskas dāvanas, tāpēc tās glabā kā vēsturisku relikviju.

             Ūdensvīrs pēc sava rakstura nav vienkāršs, tāpēc nerēķinieties, ka jūsu attiecības ar viņu būs saulainas un līdzenas. Kā iekarot Ūdensvīru jūs jau zināt, bet kā noturēt sev blakus, tas jau ir sarežģītāks jautājums. Reizēm Ūdensvīrs pret jums attieksies diezgan vēsi, bet reizēm izrādīs savas jūtas. Ja jūs viņu nesāksiet mocīt un katru dienu jautāt: “Vai tu mani mīli?” Tad jūsu romānam nekas nedraud. Maziņš, bet noderīgs padoms: jo vairāk Ūdensvīrs no jums attālinās, jo garīgi tuvāks kļūst. Tas nozīmē, ka jūsu draudzība ir kļuvusi kas vairāk un patiesāka. Bet var būt tā ir mīlestība?

               Kā iekarot Zivi vīrieti vai sievieti?

           Ārēji pievilcīgās Zivis vienmēr atrodas pielūdzēju ielenkumā. Tomēr pirms viņus iekarot, jums jāiepazīst viņu raksturs. Zivis ir sentimentālas un jūtīgas, tāpēc gaida no jums sajūsminātus skatienus. Ievainojamās Zivis var ļoti viegli apvainoties uz jums par to, ka noignorējāt viņu jauno apģērbu vai labo omu.

             Par ko ar viņām var parunāties un kā iekarot Zivis sarunu procesā? Viņām patīk apspriest kino, mākslu vai izklaides. Pat vairāk nekā piedalīties. Pēc profesijas Zivis var būt grāmatveži vai pedagogi, tomēr televīzijas vai teātra tēma viņiem vienmēr būs interesanta. Jau no pašas bērnības viņas ir sapņojušas tēlot uz skatuves, zīmēt un dejot. Ja arī nav piepildījušās vēlmes, tad to visu var arī apspriest. Viņas piesaista okultās zinības, ekstrasensi un pareģojumi. Zivis patiesi tic aizkapa dzīves eksistencei un citām pasaulēm.

             Ja jūs jau sapratāt, kā iekarot Zivis, tad ļaujiet viņām būt sarunā par līderi. Pat, ja sarunu tēma jums nemaz nav tuva, lai Zivis palīdz to izprast. Viņas dievina dot padomus, pamācīt un vienmēr priecājas, ja kāds interesējas par viņu viedokli. Pirmajā randiņā Zivis var aicināt ne tikai uz vietu, kur var garšīgi paēst, bet arī no sirds uzjautrināties. Tas var būt naktsklubs vai kafejnīca ar deju grīdu. Savukārt vēlā vakarā vai naktī varat kopā ar Zivīm pazīlēt kārtis vai izsaukt garus. Tas viņas ļoti aizrauj.

            Zivis kūst no patīkamiem vārdiem un velta uzmanību pat nenozīmīgiem komplimentiem. Diemžēl daudzas Zivis nespēj aprobežoties ar vienu alkohola glāzīti. Tāpēc uzziniet jau iepriekš par viņu alkohola atkarību, lai neaizsēdētos restorānā vai bārā. Pirms iekarot Zivis, jums nepieciešams iepazīt tuvāk viņu rakstura vājības. Jo vairāk tāpēc, ka Zivis ir dzimušas ūdens zīmē, tāpēc viņām nepieciešams liels daudzums ūdens.

             Nedaudz par Zivju veselību, diētu un figūru. Ar to viņām arī nav viss kārtībā. Kā iekarot Zivi, jūs tagad zināt, bet attiecībā uz ēdienu un cienastiem šeit jābūt stingrai kontrolei. Pretējā gadījumā viņas izplūst miesās. Viņas ir no tiem cilvēkiem, kuri jātur stingri “adatainās” rokas. Jo vairāk tāpēc, ka Zivīm ar veselību nemaz nav tik labi. Tas viss pateicoties nelāgajiem ieradumiem, ar kuriem būtu jācīnās, tad viņas saglabātu savu skaistumu un slaidumu līdz sirmam vecumam. Palīdziet Zivtiņām, dodiet derīgus padomus, pasargājiet no visa sliktā. Tad viņas būs mūžīgi jums pateicīgas.

             Kādas dāvanas derēs Zivīm? Sieviete – Zivs bezgala priecāsies par šallītēm, jaciņām, somiņām un bižutēriju. Tam visam jābūt maigos toņos – zils, pelēks, zaļš. Vīrietis – Zivs priecāsies par intelektuālu dāvanu vai aizraujošu grāmatu par okultisma tēmu vai mistiku. Intīmai tuvībai ar Zivīm izvēlaties jauku nelielu istabu, kur ir akvārijs vai statuete ar strūklaku. Ūdens matracis dos jums neaizmirstamas sajūtas, bet kopīga pelde vannas istabā vai baseinā piedos vēl vairāk kaisles.