Meditācijas

Jau agrāk saskāros ar problēmu, ka latviešu valodā nav pieejamas meditācijas. Tās ir tikai krievu un angļu valodā lielā klāstā. Tādēļ esmu izveidojusi youtube kanālu “Meditācijas”, kur būs pieejamas meditācijas latviešu valodā. Tas nebūs manis pašas izdomātas, bet informācija tiks ņemta no meditāciju prakšu grāmatām un tulkota latviešu valodā.

Kā pirmā meditācija, kas man vienmēr ir likusies ļoti svarīga ir dzimtas koka attīrīšana un dziedināšana. Atradu un sagatavoju to latviešu valodā. Katram meditācijās būs sava pieredze, savas vīzijas, tādēļ neskopojieties ar savu pieredzi. Dalieties savos priekos ar citiem. Katra viena meditācija ir kā zemapziņas attīrīšana un dziedināšana.

Meditāciju cikla meditācijas

Meditāciju cikla meditācijas ir savstarpēji saistītas, tāpēc ieteicams tās klausīties secīgi.

Katra meditācija ir kā ceļojums vai piedzīvojums, tāpēc tās ir interesantas un pat aizraujošas. Jūs dosities gan Zemes dzīlēs, gan uz Ēģiptes piramīdu, gan satiksiet rūķus un elfus.

Viena no svarīgākajām ir meditācija par zemēšanu. Šīs meditācijas laikā jūs iemācīsieties savienoties ar māti Zemi caur visām savām pamatčakrām. Visās turpmākajās meditācijās jums būs jāpielieto zināšanas ko ieguvāt zemēšanās laikā.

Visas meditācijas ir vērstas uz būtiskām cilvēka rakstura iezīmju un ieradumu pārmaiņām. Tās ietekmēs ne tikai šo dzīvi, bet arī visas iepriekšējās inkarnācijas.

Svarīgi!

Ieteicamais starplaiks starp meditācijām ir 29 Mēness dienas. Tas ir cikls, kura laikā cilvēka enerģētiskais un fiziskais ķermenis spēj pielāgoties pārmaiņām. Ja jūtat, ka varat ātrāk veikt nākošo meditāciju, tad ne ātrāk kā vienas nedēļas starplaiks.

Pārmaiņas var notikt arī ilgākā laika posmā.

Šīs meditācijas nedrīkst veikt cilvēki, kuriem ir psihiskas saslimšanas.

Vienmēr izlasiet ievadtekstu pirms meditācijas.

Pēc meditācijām var būt uzvedības izmaiņas, tāpēc nebrīnieties, ja neesat tādi kā ierasts.

Iespējama ķermeņa fiziska attīrīšanās, kas var izpausties dažādos veidos.

Obligāti lietojiet papildus vitamīnus un minerālvielas.

Pēc meditācijām paaugstināsies jūsu jutība un mainīsieties jūs paši un jūsu apkārtējā pasaule kas kļūs gaišāka un saulaināka.