Pitagora kvadrāts

Numeroloģija ir viens no veidiem kā izzināt savu raksturojumu, kaut arī tā nedod tik pilnīgu klāstu kā astroloģija, tomēr Pitagora kvadrāts ir tas, ko katrs pats var sev aprēķināt un gūt ieskatu par savu personību pēc saviem dzimšanas datiem. Tāpēc piedāvāju aprakstu kā to veikt un ko katrs cipars nozīmē.

Ieraksti savu dzimšanas datumu (dd.mm.gggg.) piem.01091983
Izskaitļotā rinda3142911

Kā iegūst izskaitļoto rindu:

1)Iegūstam 1.skaitli (Saskaitām savstarpēji dzimšanas datumu):

 1+9+1+9+1+9+8+3=31

2) Iegūstam 2.skaitli

3+1=4

3) Iegūstam 3.skaitli (iegūtais pirmais skaitlis, no kura atņem reizinājumu, tas ir pirmais dzimšanas datuma cipars, kuru vienmēr reizina ar 2. Ja dzimšanas datums būs 21, tad reizinājums būs 2*2.)

31-(1*2)=29

4) Iegūstam 4.skaitli

2+9=11

Aizpildi kvadrātu, kur katram ciparam ir sava “mājvieta” un nozīme:

Aizpildīts pēc piemēra:

Nozīme «1» – raksturs, griba

«-» – cilvēks sevi nemīl, vienmēr piekrīt būt otrajā lomā, ja ne pat trešajā.

«1» – smalks egoists, aristokrāts, vēlas izlabot savus netikumus, bet nezina ar ko sākt.

«11» – līderis, kas sauc aiz sevis. Ja vien zinātu, kurp vest!

«111» – Izlēmīgs, spēcīgs, ar savu gribu. Reizēm iekrīt depresīvā stāvoklī.

«1111» – Autoritāra tipa līderis: izmanto autoritāras metodes, lai noturētu savu pozīciju sabiedrībā.

«11111» – diktators: neticami mērķtiecīgs un nežēlīgs.

«111111» – Radu un draugu dēļ gatavs uz jebkuru upuri, bet pretī vēlēsies saņemt tikpat daudz.

Partnerattiecībās vieniniekiem ir liela nozīme. Ja sievietei ir vairāk vieninieku nekā vīrietim, tad viņš būs “zem tupeles” un otrādi. Vieninieki attiecībās, tāpat kā arī citi cipari parāda spēku un dominanti.

Nozīme «2» –  enerģija

«-» – zems enerģijas līmenis, nav spēku. Cilvēks atvērts, lai intensīvi uzņemtu citus, sadarbotos ar citiem. Var būt tendence ņemt enerģiju no citiem.

«2» – izjūt enerģijas deficītu, jāizvairās no stresa situācijām, spēcīgām emocijām, ieteicams  nodarboties ar sportu (skriešana, peldēšana, austrumu cīņas). Ļoti jūtīgi pret atmosfēras izmaiņām, ieteicams dienas miegs. Jāplāno sava noslodze, atstājot laiku īsām atslodzēm.

«22» – pietiekami lielas iespējas uzkrāt un pārveidot enerģiju. Bērnībā parasti ļoti kustīgi, grūti nolikt gulēt, maz ēd, labāk dzer. Strādā uz «saules baterijām». Aicinājums – pedagogs, aktieris, mediķis utml.

«222» – mentālais ekstrasensa tips. Piemīt paaugstināta jūtība, uztver domas. Var saskatīt visādas būtnes, no tā rodas bailes un vēršas pie psihiatriem. Jāizzina sevi, jāmācās pārvaldīt savas emocijas, jāiemācās pielietot savu enerģiju, sliktākā gadījumā kļūst par enerģētisko vampīru.

«2222» – jāpiedzīvo nopietni pārbaudījumi. Spēcīgais enerģijas potenciāls ļauj darīt lielas lietas. Ļoti atbildīgi jāizturas pret citiem un atbildīgi jāizmanto savs spēks. Ļoti pievilcīgi pretējam dzimumam. Svarīgs ir izglītības līmenis un attieksme pret apkārtējo pasauli. Dieva dāvana!

Nozīme «3» – interese par zinātnēm

«-» – punktuāli, saimnieciski, patīk tīrība un kārtība. Seko savam izskatam, stingri audzina bērnus. Piesardzīgi izturas pret cilvēkiem ar izteiktu saprātīgumu. Nepieciešami lielāki spēki, lai pielietotu praksē savas zināšanas.

«3» – grūti pārvalda savu noskaņojumu. Var ilgi ekonomēt naudu, pēc tam iztērēt visu vienā mirklī. Mājās liela nekārtība vai arī viss spīd un laistās. Jāattīsta sava intuīcija, jānostiprina savs raksturs.

«33» – piemīt analītiska domāšana un pielieto to praksē, patīk daudz spriedelēt. Jāmācās izteikties īsāk un konkrētāk.

«333» – pastiprināta tieksme uz zinātni, kas jāizmanto, savādāk cilvēks kļūst par cīnītāju «par taisnīgumu». Jāmācās lietderīgi pielietot savu domāšanas veidu.

«3333» – mēdz būt ļoti reti. Cilvēks ļoti darbīgs, bet pārlieku principiāls, pārliecināts par sevi, domā, ka visi viņam skauž un vēl ļaunu, aizdomīgs, bieži apvainojas. Ar tādu grūti komunicēt. Darbam jābūt tādam, kur nepieciešama komunikācija ar citiem. Jāiemācās operēt ar reāliem skaitļiem.

Nozīme «4» – veselība

«-» – vājš, bieži slimo, vēlāka fiziskā attīstība. Nepieciešamas fiziskās aktivitātes regulāras, jo tas ir dzīvībai svarīgi.

«4» – var slimot, regulāri jāvingro, lai iesaistās visi muskuļi un saites un lai ir mērena slodze locītavām. Tas uzturēs fizisko veselību, ļaus izvairīties no traumām, locītavu hroniskām slimībām, elpošanas ceļu slimībām un kuņģa un zarnu trakta slimībām.

«44» – laba, stipra veselība. Agrs fiziskais briedums, izceļas ar augstu potenci, kaut arī slēpj savu seksuālo temperamentu.

«444» – ļoti spēcīga veselība, agri nobriest, nepieciešama pareiza dzimuma audzināšana. Ļoti spēcīgi un masīvi.

«4444» – ir kā pārbaudījums, jo var kļūt par seksuālo maniaku vai izvirtuli, ja nav attiecīgas audzināšanas par mīlestību un attiecībām.

Nozīme «5» – loģika, intuīcija

«-» – patīk kaut ko rēķināt, eksperimentēt, lai kaut ko uzsāktu vai pierādītu, bieži aizņemti ar svarīgām pārdomām, patīk prognozēt notikumus, palaižot garām svarīgāko, grūti pieņemt gaišredzību un pareģošanu. Ieteicams spēlēt galda spēles.

«5» – laba saikne starp apziņu un virsapziņu, tas palīdz uztvert ārējo parādību formu un apzināties to patieso saturu. Vairumā gadījumu prot pareizi aprēķināt situāciju, lai gūtu maksimālu labumu.

«55» – piemīt laba virsapziņas ietekme uz apziņas uztveri, kas saistīts ar gaidāmiem notikumiem. Var redzēt viedus sapņus un spēj paredzēt notikumu gaitu. Profesija – jurists, izmeklētājs.

«555» – daļēji atvērts priekškars starp apziņu un virsapziņu. Apziņa (5 maņas) spēj vest pa dzīves labirintu, bet virsapziņa  skatās uz labirintu no augšas  un spēj saskatīt no kurienes nākam (pagātne), kur atrodamies (tagadne), kurp varam aiziet (nākotnes varianti). Šie cilvēki spēj skaidri zināt kā rīkoties situācijās un izvairīties no kļūdām.

«5555» – var būt gaišreģi, jo virsapziņa pilnīgi saistīta ar apziņu. Pateicoties zināšanām un pieredzei viņiem viss kļūst skaidrs, kas notiek apkārt. Dzīvē ir brīži, kad apziņa apklust un viņi atrodas it kā aiz laika un telpas robežām. Ja notiek pareiza attīstība un audzināšana, tad spēj realizēt savu Dievišķo dāvanu, būt laimīgs un palīdzēt citiem iegūt laimi dzīvē. Ar zemu attīstības līmeni var daudz bēdu sadarīt.

Nozīme «6» – tieksme strādāt, vara

«-» – smalka materiālās pasaules uztvere, grūtības uztvert fizisko realitāti. Šādi cilvēki nākuši iemācīties kādu arodu, caur ko attīsta radītāja dotības. Piemīt laba iztēle, fantāzijas, mākslinieciska gaume. No agras bērnības jāpieradina fiziskajam darbam, kas saistīts ar iedomu realizāciju.

«6»- nepieciešams turpināt iepriekšējās dzīves stratēģisko programmu fiziskā darbā. Var veiksmīgi nodarboties ar mākslu vai precīzām zinātnēm, fiziskais darbs ir kā obligāts nosacījums eksistencei.

«66» – piemīt labas spējas pārveidot un uzkrāt Zemes enerģiju. Jutīgi uztver apkārtējo pasauli. Grūtības noticēt smalkām pasaulēm, spējīgi izpildīt smagu fizisku darbu, ieteicama mentālā darbība.

«666» – piemīt ekstrasensorās  īpašības, kas ļauj saredzēt  paralēlās pasaules (garus, spokus, būtnes). Var kļūt par enerģētiskiem vampīriem, ja nepareizi  izmantos savu enerģiju. Daudz fiziski jāstrādā, jāvingro, jāskrien, jāpeld.

«6666» – ļoti attīstīta pieķeršanās materiālajai pasaulei, tāpēc vai nu tiecas daudz un smagi strādāt vai slinko, kā rezultātā sagrauj savu veselību. Lai attīstītos nepieciešams nodarbināt savu prātu, attīstīt intelektu, nepieciešama laba izglītība.

Nozīme «7» – dievišķā dzirksts, talants, veiksme

«-» to nepieciešams nopelnīt caur dzīves pārbaudījumiem, kas ļauj izsekot cēloņus un sekas. Visu jāsasniedz smagā ceļā, jāmācās dzīvi uztvert vieglāk.

«7» – viss labais, kas notiek dzīvē ir jūsu radošā darba augļi. Jo vairāk strādā, jo vairāk saņem, jāatklāj savs talants, jāpabeidz savi iesāktie darbi.

«77» – apdāvinātas personības, spēj viegli apgūt dažādas mākslas, piemīt smalka gaume. Spēj ietekmēt cēloņu un iemeslu saikni. Dzīvē vairāk veicas. Jāizvairās no azarta spēlēm. Jāzina, ka galīgais lēmums ir jāpieņem pašiem.

«777» – piemīt īpašas spējas uztvert un ietekmēt  cēloņsakarības. Ja ir 2 divnieki vai devītnieki, tad spēj efektīvi ietekmēt sekas, praktiski momentā izmaina notikumu gaitu. Jāsliecas vienmēr vēlēt visiem labu, savādāk var sev pievilkt negatīvus notikumus.  Sāpīgi uztver netaisnīgumu.

«7777» – pēc nāves kļūs par eņģeļiem. Spēj pilnīgi ietekmēt notikumus. Ja bērnībā netiek attiecīgi audzināts, tad var agri aiziet bojā. Piesaista sev traģēdijas un katastrofas, bet patiesībā viņu misija ir palīdzēt cilvēkiem.

Nozīme «8» – pienākuma apziņa

«-» – pastiprināta nepieciešamība pēc brīvības, patiesībā šīs tieksmes ietekmē iegūst pretējo. Pareizi ir jāmācās izprast neatkarība, tas palīdzēs izvairīties no nepatikšanām dzīvē. Var būt bezatbildīgi, nepatīk, ja kāds ko prasa, krīt galējībās, ilgi neatdod kredītu. Jāmācās apzināti iesaistīties attiecībās, mijiedarboties ar citiem. Bezatbildība un slinkums.

«8» – piemīt iedzimta pienākuma apziņa, samērā atbildīgi, precīzi darbos. Ja nebūs audzināšanas, tad šo īpašību nebūs, tieksies izvairīties no situācijām kad kāds ko vēlas pajautāt, ilgi meklēs atteikuma iemeslu.

«88» – jau no bērnības jūt līdzi visiem pamestiem dzīvniekiem, nes tos mājās, radot šoku vecākos. Izteikta vēlme palīdzēt citiem, īpaši vājiem, slimiem un vientuļiem. Jūtas atbildīgi par kāda likteni. Var neapzināti kļūt atkarīgi no citiem, kuriem nav  godīguma izpratnes.

«888» – jau no bērnības «uzsūc» sevī visu, kas notiek apkārt, gan ģimenē, gan bērnudārzā, gan skolā. Spēj izpildīt jebkuru lomu kolektīvā, sabiedrībā, lai pastāvīgi sajustu, ka ir nepieciešami. Pārāk līdzcietīgi, kā dēļ var kļūt par upuri tiem, kam patīk dzīvot uz citu rēķina. Var pamest novārtā savu ģimeni, ja redzēs, ka nepieciešama palīdzība citiem.

«8888» – piemīt parapsiholoģiskās spējas un izteikta uztvere precīzām zinātnēm. Viņiem ir atvērti pārcilvēciskie ceļi. Ļoti svarīga audzināšana bērnībā.

Nozīme «9» – prāts, atmiņa

«-» – zems intelekts, nevēlēšanās mācīties.

«9» – visu dzīvi pie sevis jāstrādā, lai attīstītu savu mentalitāti un uzturētu to labā līmenī. Uz viņiem attiecas: «Mūžu dzīvo-mūzu mācies!» Viņiem ikreiz nākas visu sākt no jauna. Ja noguruši vai slikti pārdomājuši savu dalību kādā lietā, tad domā vienu, saka otru, bet dara trešo. Skolā labi mācās, jo mehāniski iegaumē vielu. Savu vietu iekaro ar elkoņiem.

«99» – jau no dzimšanas gudri, viegli padodas zināšanas, Dod priekšroku precīzām zinātnēm, kur jāizpauž loģika. Piemīt humora izjūta ar ironijas devu, dod priekšroku minimāliem pienākumiem citu priekšā. Jāizmanto savs prāts visur un it visā.

«999» – pēc dabas ļoti gudri. Nav interesants darbs, kas domāts vidējiem prātiem. Tas padara viņus pasīvus. Tikai saprotams stimuls, kas atmodina bagāto domāšanas veidu, liek sevi atklāt. Ja skolotājs prasa kaut ko iemācīties no galvas vai atbildēt uz neviennozīmīgu jautājumu, tad noslēgsies. Ilgi un domīgi lasa, cenšoties izvilkt un sasaistīt visu tekstā apslēpto. Pēc daudziem gadiem atmiņā var nākt izlasītais materiāls. Lai kārtīgi iegaumētu materiālu ieteicams 3x pārlasīt. Patīk vēsture, ģeogrāfija, fizika, daļēji ķīmija, ģeometrija. Literatūra piesaista tikai, lai paplašinātu redzesloku.

«9999» – viegli atveras patiesība. Ja attīstīta intuīcija (5), tad gūst veiksmi jebkuros iesākumos. Ass prāts, kas izpaužas cietsirdības un vardarbības masu propagandā. Grūti izpaust līdzcietību trūcīgajiem. Var būt pasīvs lepnības stāvoklis, domājot, ka visi pārējie ir muļķi. Rupji, pietrūkst līdzcietības.

Likteņa līnijas

Likteņa līnijas veidojas no horizontālo, vertikālo un diagonālo līniju izvietojuma un ciparu aizpildījuma. Kāda ir iedarbība, var izsecināt no ciparu daudzuma, skatoties pēc to apraksta, varat izsecināt paši.

1.     Veido no 1; 4; 7 – ciparu daudzums un sadalījums parāda spējas pārvarēt kritiskās situācijas dzīvē.

2.     Veido no 2;5;8 – parāda ģimenes izveidošanas iespējas un raksturojumu

3.     Veido no 3,6,9 – parāda tieksmi uz personības pārmaiņām kādā lietā, darbā, ģimenē un sabiedrībā – socializācija.

4.     Veido no 1;2;3 – parāda saprātīgumu

5.     Veido no  4;5;6 – parāda mērķtiecību.

6.     Veido no 7;8; 9 – parāda spēju izpaust un attīstīt talantīgo dabu.

7.     Veido 1;5;9 – parāda sabiedrisko nozīmīgumu. Ja summā ir 8 un vairāk, tad nepieciešams sasniegt savu nozīmību darbojoties sabiedrībā.

8.     Veido 7;5;3 – parāda attieksmi pret citiem cilvēkiem.