Ķermeņa attīrīšana

Vide, kurā mēs dzīvojam bieži mēdz būt ļoti piesārņota. Arī pārtikas produkti satur dažādas liekas ķīmiskas vielas, kuras lietojot uzturā cilvēks uzkrāj savā ķermenī. Mēs skaidri zinām, ka regulāri ir jāattīra veļas mašīna no apkaļķošanās, jātīra kanalizācijas caurules no piesārņojuma, bet par savu ķermeni piemirstam. Par to mēs atceramies tikai tad, kad to skārusi kāda slimība.

Cilvēka ķermenis sastāv no vairākām sistēmām:

Asinsrites sistēma;

Muskuļu sistēma;

Skeleta sistēma;

Gremošanas orgānu sistēma;

Nervu sistēma;

Elpošanas orgānu sistēma;

Reproduktīvā sistēma;

Urīnorgānu sistēma;

Limfātiskā sistēma.

Visas sistēmas ir savstarpēji saistītas caur orgāniem. Lai novērstu to saslimšanu, tad ieteicams veikt profilaktisko tīrīšanu. Vislabāk ķermeņa tīrīšanu veikt Saulgriežu laikā, kad ir dilstošs Mēness.

Ķermeņa tīrīšanai labi noder zāļu tējas. Man pašai ļoti patīk Dr.Tereško tējas, jo tām tiešām ir labs un jūtams efekts.

Aptiekā var nopirkt homeopātiskos pilienus, piemēram, Lymphomyosot, Nux vomica-Homaccord un Berberis-Homaccord. Šo pilienu komplekss attīra un aktivizē limfātisko sistēmu, gastroinstenālo sistēmu un nieru un žultsceļu sistēmu. Lietošana: 1.5l ūdens pudelē iepilina no katras pudeles pa 30 pilieniem, sakrata un izdzer dienas laikā. Kurss 6 nedēļas, 2x gadā.

Limfātisko sistēmu labi tīra lakricas sīrups ar Enterosgēlu. Limfātiskā sistēma ir viena no svarīgākajām imūnās sistēmas daļām. Jo limfmezgli sargā organismu no toksiskiem produktiem, baktērijām, indēm, kas izšķīdušas starpšūnu šķidrumā. Abus šos līdzekļus var nopirkt Latvijā. Lietošana: 1ēdamkaroti sīrupa izšķīdina ne ļoti karstā ūdenī un izdzer tukšā dūšā. Limfa sāks šķīst, tāpēc var sākt tecēt deguns, kā iesnas parādīties. Pēc stundas, visas lakricas savāktās šlakvielas sakrāsies zarnu traktā.

Lielākais limfmezglu daudzums atrodas zarnu traktā! Ja šajā laikā zarnu traktā nokļūst sorbents Enterosgēla pasta, tad viņa savāc visus netīrumus un izvada no ķermeņa.

Tātad vienu ēdamkaroti Enterosgēla pastas jāuzdzer ar glāzi ūdens vai arī to izšķīdina ūdenī. Tikai pēc 1,5 – 2 stundām var ēst brokastis. Attīrīšanās kurss ir 2 nedēļas. Rezultātā limfa pa ķermeni cirkulēs 2 nedēļās, nevis 3 mēnešos. Pateicoties tam, attīrīsies āda, uzlabosies veselība, pāries alerģija, normalizēsies spiediens, u.c.

Soda, kuru lieto bieži vien sadzīvē tīrīšanai, arī ķermeni attīra pietiekami labi. Soda līdzsvaro ph līmeni ķermenī. Jāņem vērā, ka tieši paaugstināta skābe ķermenī veicina vēža veidošanos. Veselas šūnas ir sārmainas. Skābā vidē ir mazāk skābekļa, nekā sārmainā. Veselās šūnas mirst skābā vidē, turpretī vēža šūnas mirst sārmainā vidē. Lai regulētu vidi ķermenī, ieteicams lietot sodu katru rītu pa pus tējkarotei karstā ūdenī, ko izdzer pirms brokastīm vismaz 30 minūtes. Soda mazinās gļotu daudzumu ķermenī.

Kas notiek ar ķermeni, ja tajā ir pārāk daudz skābas vides?

Tiek upurēts skelets, jo lai radītu sārmainu vidi, tiek pastiprināti izvadīts kalcijs no kauliem. No tā rodas sāpes mugurā. Var strauji pieaugt osteoporozes attīstība. Tiek sagrauti muskuļi, rodas hronisks nogurums un sāpes muskuļos. Kaulu un muskuļu vājums rada locītavu darbības traucējumus.

Urīna skābā reakcija, rada ideālus apstākļus lai veidotos akmeņi nierēs.

Hroniski nieru darbības traucējumi izraisa iekaisuma procesus un nieru mazspēju.

Skāba siekalu reakcija sagrauj zobus.

Hroniska skāba vide ķermenī var izraisīt vairogdziedzera hipofunkciju, galvas sāpes, satraukumu, bezmiegu, zemu asins spiedienu, šķidruma aizturi ķermenī un citus traucējumus pat līdz onkoloģiskajām slimībām.

Nierēm labi palīdz Fitolizin pasta, kuras iedarbība pat ir plašāka. Tās sastāvā ir dažādas zālītes, pēc garšas patīkama.

Elpošanas sistēmu var attīrīt ar apzinātu elpošanu, ko parasti pielieto jogā.

Un, protams, nedrīkst aizmirst par regulāru ķermeņa attārpošanu. Diemžēl parazītu klātesamība izraisa arī daudz slimību. Tos var izdzīt ar tautas līdzekļiem, piemēram, krustnagliņas pumpurus samaļ kafijas dzirnaviņās un pulveri lieto 2 nedēļas pa 1/8 tējkarotes 3x dienā pirms ēšanas. Var lietot tēju – “birsti”: Sennas lapas 2 daļas, krūkļa miza 2 daļas, zaļā tēja 2 daļas, Hibiska jeb karkadē tēja 1 daļa, kaltēti, samalti āboli 1 daļa. Visas sastāvdaļas  sasmalcina un samaisa. Vienu ēdamkaroti sausā maisījuma pārlej ar 200ml verdoša ūdens un 15-20min nostādina, tad atdzesē, nokāš biezumus un šķidrumu papildina līdz 200ml. Dzer pa ½ glāzei 2x dienā 5 dienas pēc kārtas.

Kompleksā tēja cīņai pret sēnēm un vienšūņiem:

Parastā pelašķa laksti 9 daļas, citvara vībotnes jeb cērmju vērmeles laksti 8 daļas, ārstniecības kliņģerītes ziedi 7 daļas, ārstniecības kumelītes ziedi 5 daļas, bērzu lapas 5 daļas, sarkanā (pļavas) āboliņa lapas 3 daļas, zaķpēdiņas laksti 3 daļas.

Visas izkaltētās un sasmalcinātās drogas samaisa. Vienu ēdamkaroti pārlej ar 2 glāzēm verdoša ūdens, atstāj uz 1 stundu un izkāš. Izdzer 4x vienā dienā 15 minūtes pirms ēšanas. Lietošanas kurss 3 nedēļas.